Sukkersyge & maveproblemer

Jeg er 31 år gammel og uddannet sygeplejerske. Jeg har haft sukkersyge, siden jeg var 10 år. Min sygdomshistorie er lang og temmelig indviklet, så jeg vil prøve kort at ride den op.

Jeg blev opereret i underlivet v.h.a kikkertmetoden og får fjernet en æggeleder. Umiddelbart derefter ”går min mave i stå”, den lammes. Der er ikke ”skåret noget over”, lammelsen er snarere en komplikation til min sukkersyge og operationen. Fortsat indlagt kaster jeg op de næste 10-12 dage. Jeg får drop, da jeg hverken kan indtage mad eller drikke.

Undervejs er der tilstødt flere komplikationer:le tiden pga. Smerter og kvalme. Jeg kan stadig ikke spise tilstrækkeligt.

Hvilepuls på omkring 120

Blodtryk på omkring 170/120

Vægttab på 12 kg.

Jeg blev sendt til Spanien på rekreation, men må hjemsendes efter 2 uger, da nervebetændelsen breder sig diffust i kroppen. Der er ikke flere tilbud om behandling fra hospitalets side. Jeg verjer på dette tidspunkt 43 kg. Ligger ned stort set hele tiden pga. Smerter og kvalme. Jeg kan stadig ikke spise tiltrækkeligt.

I november får jeg første behandling af Donghui Chen. I mellemtiden falder mit insulinforbrug med 35-40%, pulsen går støt ned af, smerterne og kvalmen aftager. Efter hvert behandling får jeg mere energi. I slutning af januar trapper jeg ud af Predulsid, ”dræberpillerne”, som jeg kalder dem. Omkring 1. marts er jeg så at sige helt rask igen.

Efter kun 2 behandlinger mod forhøjet blodtryk, er jeg også trappet ud af denne medicin. Jeg checker blodtrykket 3 gange dagligt, og det ligger fuldstændigt normalt.

Jeg er untrolig taknemmelig over at have mødt Donghui Chen. Jeg har tænkt mig, at hun løbende skal holde mig ved lige.

 

Written by