Patientudtagelser

Problemer med ryg og lænd

“Efter at have haft problemer med ryg og lænd i ca. 5 år, hvor jeg har konsulteret både læger, kiropraktor og fysioterapeuter, fik jeg den 12. oktober 1998 diskusprolaps. Jeg var indlagt på Roskilde Sygehus i 2 uger, hvor jeg ikke kunne støtte eller gå på højre ben. Derefter blev jeg sendt hjem med hospitalsseng, gangstativ og krykker. Efter 6 uger blev jeg indlagt til diverse undersøgelser på Køge Sygehus.

Nu er der gået 8 uger, og jeg har på nuværende tidspunkt fået 5 behandlinger hos dr. Chen. Efter 1. behand-ling skete der en lille forbedring, jeg gik på det tidspunkt med 2 krykker. Efter 2. behandling fik jeg stærke smerter i højre ben. Herefter er det gået fremad, jeg spiser ikke længere 24 piller om dagen, jeg går uden krykker, og jeg er overbevist om, at jeg næsten er smertefri efter de næste behandlinger.

Min varmeste anbefaling af dr. Chen og held og lykke til kommende patienter.”Astma

“Jeg har astma og har haft det i 2 år. Det er en slem astma, siger min læge, og jeg har indtil nu ligget 3 gange i respirator. Jeg har været så dårlig, at jeg intet har kunnet lave, mine venner har købt ind for mig og gjort rent. Jeg får al den medicin, man kan få for astma. Mit flow, eller mere luft, har ligget på 250 til 350 ml. Når jeg ligger så lavt, har jeg svært ved at lave noget, Nu har jeg været her 2 gange, og jeg kan føle, at jeg har det meget bedre. Mit flow er nu mellem 450 og 500 ml, det er meget fint og særdeles godt for min alder. Jeg er 67 år. Når jeg får al den medicin, jeg skal have, kommer jeg til at ryste på hænderne. Det er jeg fri for nu, for jeg tager næsten ikke noget medicin. Jeg er meget glad for det, der er sket for mig.”
Mange kærlige hilsner

 Kramper, vejrtrækningsbesvær, synkebesvær og vægttab

Hjælp, støtte og tryghed hos Donghui Chen, som er den mest lyttende og deltagende behandler, jeg har mødt.

I januar 2012 begyndte jeg at få kramper i hele kroppen, når jeg havde spist / været ude i kulden. Jeg fik vejrtrækningsbesvær, synkebesvær og havde det som om, der var bundet et stramt reb rundt om halsen. Jeg begyndte at tabe mig – uanset, at jeg fortsat spiste ligeså meget, som jeg plejede (dog á flere mindre måltider). Blodtrykket blev meget lavt, og jeg frøs hele tiden. Alle musklerne blev bare støt mere og mere slappe, og jeg blev ekstremt træt – kunne til sidst næsten ikke gå selv korte distancer og på trapper og kunne i en periode ikke engang gå i brusebad p.g.a. vejrtrækningsbesvær.

I foråret 2012 fik jeg lavet gastroskopi og fik konstateret, at musklen mellem spiserør og mavesæk var blevet for slap, så mavesyren kom op i spiserøret (kunne imidlertid ikke tåle nogle af mavesyremedikamenterne, da de alle medførte allergiske reaktioner).

I sommeren 2012 nåede jeg lavpunktet – var indlagt på sygehus i en uge p.g.a. mistanke om en tumor, og kom ned at veje 39 kg. (1,57 høj).

I juni 2012 begyndte jeg at gå til akupunktur hos Donghui Chen, og efter kortere tids forløb, begyndte vejrtrækningen at blive bedre. Vægten, muskelstyrken og energien var noget længere tid om at gå den rigtige vej, men i efteråret 2012 begyndte det at vende: Jeg begyndte at tage på i vægt (mangler kun et par kg. nu for at være normalvægtig (53,5 kg.)), energien blev bedre, musklerne stærkere (ved fornyet gastroskopi i efteråret 2012 var også musklen mellem spiserør og mavesæk blevet normalt fungerende igen), og jeg er nu kommet rigtig langt i “genopbyggelsesprocessen”. Det er lykkedes at fortsætte med at gå på arbejde gennem hele sygeforløbet, men jeg tror ikke, det havde været muligt uden Donghui Chens behandling gennem de seneste ca. 8 mdr.

I perioden fra foråret 2012 og indtil nu, har jeg fået foretaget en del prøver (2x gastroskopi, 1x koloskopi, 2x ultralyd af maven, 2x røntgen af lunger, MR-scanning, EKG, en masse blodprøver m.m.), men der er ikke nogle af prøverne, der har kunnet forklare, hvad der har været i vejen.

Det er/har været ubehageligt ikke at vide, hvad jeg har fejlet, men en god hjælp, støtte og tryghed har det været fra juni 2012 at have haft Donghui Chen med på banen, som er den mest lyttende og deltagende læge, jeg har mødt, og jeg har følt mig i rigtig gode hænder her i Akupunkturcenteret. Jeg regner med, at jeg efterhånden snart er blevet så frisk, at jeg kan begynde at trappe ned på behandlingerne, men hvis jeg nogensinde skulle blive syg igen, så vil jeg ikke tøve med at vende tilbage hertil.

JoanDiskusprolaps

Efter at have haft problemer med ryg og lænd i ca. 5 år, hvor jeg har konsulteret både læger, kiropraktor og fysioterapeuter, fik jeg diskusprolaps. Jeg var indlagt på Roskilde sygehus i 2 uger, hvor jeg ikke kunne støtte eller gå på højre ben. Derefter blev jeg sendt hjem med hospitalsseng, gangstativ og krykker. Efter 6 uger blev jeg indlagt til diverse undersøgelser på Køge sygehus.

Nu er der gået 8 uger og jeg har på nuværende tidspunkt fået 5 behandlinger hos Donghui Chen. Efter 1. behandling skete der en lille forbedring, jeg fik på det tidspunkt med 2 krykker. Efter 2. behandling fik jeg stærke smerter i højre ben. Herefter er det gået fremad, jeg spiser ikke længere 24 piller om dagen, jeg går uden krykker og jeg er overbevist om, at jeg næsten er smertefri efter de næste behandlinger.

Min varmeste anbefaling af Donghui Chen og held og lykke til kommmende patienter

 Sukkersyge & maveproblemer

Jeg er 31 år gammel og uddannet sygeplejerske. Jeg har haft sukkersyge, siden jeg var 10 år. Min sygdomshistorie er lang og temmelig indviklet, så jeg vil prøve kort at ride den op.

Jeg blev opereret i underlivet v.h.a kikkertmetoden og får fjernet en æggeleder. Umiddelbart derefter ”går min mave i stå”, den lammes. Der er ikke ”skåret noget over”, lammelsen er snarere en komplikation til min sukkersyge og operationen. Fortsat indlagt kaster jeg op de næste 10-12 dage. Jeg får drop, da jeg hverken kan indtage mad eller drikke.

Undervejs er der tilstødt flere komplikationer:le tiden pga. Smerter og kvalme. Jeg kan stadig ikke spise tilstrækkeligt.

Hvilepuls på omkring 120

Blodtryk på omkring 170/120

Vægttab på 12 kg.

Jeg blev sendt til Spanien på rekreation, men må hjemsendes efter 2 uger, da nervebetændelsen breder sig diffust i kroppen. Der er ikke flere tilbud om behandling fra hospitalets side. Jeg verjer på dette tidspunkt 43 kg. Ligger ned stort set hele tiden pga. Smerter og kvalme. Jeg kan stadig ikke spise tiltrækkeligt.

I november får jeg første behandling af Donghui Chen. I mellemtiden falder mit insulinforbrug med 35-40%, pulsen går støt ned af, smerterne og kvalmen aftager. Efter hvert behandling får jeg mere energi. I slutning af januar trapper jeg ud af Predulsid, ”dræberpillerne”, som jeg kalder dem. Omkring 1. marts er jeg så at sige helt rask igen.

Efter kun 2 behandlinger mod forhøjet blodtryk, er jeg også trappet ud af denne medicin. Jeg checker blodtrykket 3 gange dagligt, og det ligger fuldstændigt normalt.

Jeg er untrolig taknemmelig over at have mødt Donghui Chen. Jeg har tænkt mig, at hun løbende skal holde mig ved lige.

 Astma

Jeg har astma og har haft det i 2 år. Det er en slem astma, siger min læge, og jeg har indtil nu ligget 3 gange i respirator. Jeg får al den medicin, man kan få for astma. Mit luft har ligget på 250 til 350 ml. Nu har jeg været hos NCCM 2 gange, og jeg kan føle, at jeg har det meget bedre. Min luft er mellem 450 og 500 ml. og særdeles godt for min alder som 67 år. Når jeg får al den medicin, jeg skal have, kommer jeg til at ryste på hænderne, det er jeg fri for nu, for jeg tager næsten ikke noget medicin. Jeg er meget glad for det, der sket for mig.