Om NCCM

NCCM er et kinesisk center bestående af akupunktur klinikker i Herlev og på Østerbro

NCCM blev etableret i 1995 af Donghui Chen Larsen, som tog en PhD i USA. Desværre anerkender de danske myndigheder ikke denne uddannelse. NCCM var tidligere det største akupunkturcenter i Danmark med 6 klinikker rundt i landet samt en akupunkturskole. I 2012 valgte Donghui Chen, med sin daværende alder på 65 år, at fokusere på 3 klinikker.

I 1970 blev hun færdig med uddannelsen i vestlig medicin fra Capital University of Medicial Science i Beijing. Derefter arbejdede hun i 14 år som læge i vestlig medicin på Beijings Hospital. Samtidig med dette arbejde blev hun i 1981 færdig med en 3 årig uddannelse i kinesisk medicin også i Beijing. Fra 1989 studerede hun Ph.d. i vestlig medicin i 4 år på University of London. Herefter blev hun Ph.d. i Oriental Research Addancement i USA i 2004. Donghui Chen er ikke autoriseret dansk læge.

På grund af sin dybe viden om både den vestlige og kinesiske medicin, har hun kureret mange patienter med alvorlig sygdom.

Endvidere har hun speciale i forudsigelse og behandling af frugtbarhed og har indtil nu hjulpet mere end 128 kvinder til at blive gravide, så de kunne få deres ønske opfyldt om at få et barn.

Donghui Chen har opnået rigtig gode resultater i sine behandlinger, og flere patienter har fortalt deres historier til journalister. Derfor har BT, bladet Rask og Hjemmet, samt lokale aviser skrevet historier om NCCM's patienter, se artikler længere nede.

Donghui Chen har især opnået betydelige resultater ved behandling af
Migræne - Iskiassmerter - Astma og bronkitis - Allergi og høfeber - Lammelser på grund af hjerneblødning - Gigtproblemer, især i skuldre, albuer, hænder og knæ - Diskusprolaps - Mave- og fordøjelsesproblemer, herunder mavesår - Urinvejslidelser - Rygeafvænning - Vægttab - Forskellige former for smerter - Donghui Chen har yderligere stor succes med at hjælpe kræftpatienter med smertelindring, styrkelse af immunforsvaret og energiniveauet - og dermed forbedre livskvaliteten. Desuden frugtbarhed - som er hendes speciale.

danmark

NCCM v/Donghui Chen Larsen er medlem af Praktiserende Akupunktører og samtidig RAB Registreret, hvilket betyder, at patienter, som er medlem af Sygesikringen Danmark, kan få refusion for behandling af Donghui Chen.

akupunktur_behandling

SKRMBI~1