Akupunktur

Akupunktur er anerkendt verden over for sin evne til effektivt at behandle et bredt udsnit af lidelser ad naturlig vej – uden brug af medicinering eller kirurgiske indgreb og praktisk talt uden bivirkninger. Akupunktur stimulerer kroppens egne helende evner – din medfødte kraft til selvhelbredelse: Mentale, fysiske, spirituelle og følelsesmæssige ubalancer kan adresseres, afhængigt af akupunktørens dygtighed.

akupunktur_behandling

Patienthistorie:
“Efter at have haft problemer med ryg og lænd i ca. 5 år, hvor jeg har konsulteret både læger, kiropraktor og fysioterapeuter, fik jeg den 12. oktober 1998 diskusprolaps. Jeg var indlagt på Roskilde Sygehus i 2 uger, hvor jeg ikke kunne støtte eller gå på højre ben. Derefter blev jeg sendt hjem med hospitalsseng, gangstativ og krykker. Efter 6 uger blev jeg indlagt til diverse undersøgelser på Køge Sygehus.

Nu er der gået 8 uger, og jeg har på nuværende tidspunkt fået 5 behandlinger hos dr. Chen. Efter 1. behand-ling skete der en lille forbedring, jeg gik på det tidspunkt med 2 krykker. Efter 2. behandling fik jeg stærke smerter i højre ben. Herefter er det gået fremad, jeg spiser ikke længere 24 piller om dagen, jeg går uden krykker, og jeg er overbevist om, at jeg næsten er smertefri efter de næste behandlinger.

Min varmeste anbefaling af dr. Chen og held og lykke til kommende patienter."